Haarkleuren 2015: butter blonde, paars, violet en warm oranje

Haarkleuren 2015: butter blonde, paars, violet en warm oranje

Haarkleuren 2014-2015
De haarkleuren voor het najaar van 2014 en begin 2015 zijn waanzinnig mooi. Het leuke is dat je ze nu al steeds vaker begint te zien, maar tegen 2015 gaan deze kleuren helemaal boomen. Zo zie je nu ook al steeds vaker blauw en paars haar (alle tinten van paars haar, gaande van lila haar tot diep violet paars) en prachtige oranje kleuren. Een trend die je iedere herfst weer ziet eigenlijk zijn de zogenaamde ‘jewel tones’: juweeltinten. Denk daarbij maar aan prachtig smaragdgroen, robijnrood, heel warm oranje, okergeel… dat soort tinten (nu ja, niet allemaal natuurlijk) zie je dan vaak in kleding weer terugkomen terwijl het in de zomer en lente vaker draait om koelere kleuren en pastelkleuren.

Butter blonde:
De eerste haarkleur die ik met alle plezier aan jullie wil laten zien, is een prachtige blonde haarkleur. Vorig jaar zagen we vaak caramel blonde (ook prachtig), maar dit najaar en in 2015 wordt het butter blonde (een iets koelere blondkleur). Ach, die namen! Nu heb ik zin in een salted caramel macaron, haha! Dit is trouwens een kleur die ik zelf ook heel erg graag wil hebben, maar ik heb zulke slechte ervaringen met het laten verven van mijn haar (vorig jaar liet ik mijn haar verven in een caramel blonde kleur… kwam ik gewoon thuis met een heel lelijk donkerblonde/lichtbruine kleur

Violet haarkleuren:
Ook violet wordt een haarkleur die we erg vaak gaan terugzien. In violet zelf heb je ook nog enkele tinten: je kan kiezen voor een echt paarse violetkleur of eerder gaan voor een roodpaars violet.r met vieze gouden gloed. Alsof ik het verdorie zelf met een pakje haarverf had gedaan).

Warm oranje haarkleuren
Nog zo’n hippe haarkleur is warm oranje. Deze kleur heb je vast ook al vaak zien opduiken, persoonlijk ben ik echt gek op deze kleur. Het is dat ik het mijn mijn eigen blonde haar niet zo kan verven (bijna alle haarverf spoelt er zo weer uit en het onderhoud is nogal rottig), maar anders… Love it!

 

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

twitter