Dit zijn dé haartrends van 2017 Dames

Een nieuw jaar staat voor veel mensen gelijk aan een nieuwe start. We beloven onszelf een beter jaar dan dat ervoor en willen vaak ook een beter, leuker, fitter en knapper mens zijn dan het jaar ervoor. We sluiten massaal sportschool abonnementen af, storten ons op een dieet en we ruimen zo nodig onze kledingkast op. En als we het écht rigoreus doen, laten we onszelf ook meteen een nieuw kapsel aanmeten. Hello new you!

Want zeg eens eerlijk: niets laat je meer een nieuw mens voelen als een nieuw kapsel, nietwaar? En je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Want of je nu voor de rommeligste krul ooit gaat of de schaar in je lange lokken laat zetten; er is voor ieder wat wils. Daarom inspireren wij je alvast met de 6 hotste haartrends van 2017. Voor welke ga jij?

The blunt cut

Haartrends 2017

Of je nou een bob, lob of haar tot je knieën hebt, er is één trend die zich niet laat beperken door de lengte van je haar. En dat is de blunt cut. Oftewel: alles op één lengte en lekker bot afgeknipt.

Bronde

Haartrends 2017

Is het blond? Is het bruin? Nee, het is bronde! Een soort heerlijke samensmelting van blond én bruin en daarom voor heel veel dames dé kleur om eens uit te proberen. Oogt lekker naturel en kan best tegen een stootje. Hoera!

De pony

Haartrends 2017

Ach ja, de pony. Daar is -ie weer. In 2017 ontkom je er bijna niet aan. Die pony, die is hip. En niet zo’n beetje ook. Het soort maakt niet zoveel uit; kort en bot of lang en rommelig. Anything goes. Zolang -ie natuurlijk maar wel bij je gezicht past.

Kort & androgyn

Haartrends 2017

Bang dat jij met je korte coupe wéér niet mee kan doen aan de laatste haartrends? Nergens voor nodig. Want ook het korte koppie is hipper dan hip. Het liefst zien we ‘m een beetje mannelijk; kort van achteren met een nonchalante lok bovenop. Oeh la la.

Copper balayage

Haartrends 2017

We weten inmiddels allemaal dat balayage niet alleen een poepiechic woord is maar dat het het als haartrend ook bijzonder goed doet. Alsof de zon met je haar gespeeld heeft. Dát. Dit jaar steken we ‘m in een nieuw jasje. Een koperkleurig jasje welteverstaan. Bijzonder knap, toch?

Rommelige krul

Haartrends 2017

Goed nieuws voor de dames onder ons die niet zo handig zijn met de krultang óf niet altijd zin of tijd hebben om hun natuurlijke krul een handje te helpen: de krul is anno 2017 rommeliger dan ooit. Denk aan de krullen die je hebt als je je vlechten eruit haalt of de slag die je overhoudt na het slapen met een knot. Zó rommelig.

Geef een antwoord